Field app - arbeta i fällt
Se en ritning från en 'item' i appen

Så här ser du vart på ritningen punkten är placerad från punktvyn, Next Field

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du mottar en item (uppgift) i Next Field-appen (CHECKD), så kan du snabbt och enkelt se vilken ritning och vart itemen ligger, genom att följa dessa steg:

1. Öppna itemen i appen. Itemen kan öppnas från push-notifikation, notifikations listan, punktlistan ('Items') (eller från ritningen ('Drawings')

2. Klicka på meny ikonen som är överst åt höger i själva puntken (de tre prickarna)

3. Välj 'Show item on drawing'

4. Du kan nu se ritningen, med enbart den item du jobbar med