Forms - checklistor och protokoller
Så här skapar du egna checklistor/protokoll

Med modulen Forms Pro kan du skapa egna checklistor till ditt bolag

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa egna checklistor i Next Field måste du ha Forms Pro-modulen och när den är aktiverad är det bara att börja.

För att starta med att skapa egna listor gör du följande:

1. Logga in på Next Field på web

2. Gå in på firmasidan (company page). Den hittar du under 'My Company'
    (se bild under)

3. Försäkra dig om att du har admintillgång i bolaget, då bara dom som har rollen 'company admin' kan skapa och redigera checklistor

4. Klicka på den blå knappen nederst 'Click here to see your company's Forms templates'. Här finner du en lista över alla checklistor som ligger inne i din firmaprofil och vilka mallar du jobbar med (drafts).

5. Välj 'New forms template' för att starta med en ny lista