Forms - checklistor och protokoller
Lägg in checklistor och protokoll in i ett projekt

Så här lägger du in dina mallar, protokoll och checklistor in i ett projekt

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med FormsPro modulen kan du välja fritt vilka checklistor och protokoll som ska vara tillgängliga i olika projekt. Checklistor du delar där vill bara kunna användas av dina kollegor och externa som du har bjudit in i ditt projekt.

För att lägga till en eller flera checklistor du har in i ett projekt så måste du först öppna projektet från websidan och sen gå till infosidan (se bild under). Härifrån kan du klicka på blyertspennan i boxen som heter "Project FORMS Templates". Du måste ha admin- eller ägarroll för att kunna lägga till en checklist i ett projekt.

(Klicka på bilden under för att få se det i en egen flik)

(Artikeln fortsätter under bilden)

(Klicka på bilden under för att få se det i en egen flik)

När du har klickat på blyertsikonen så bockar du bara av vilka listor du vill ha med i ditt projekt.

OBS! Här kan du också bocka av om det bara är de som är en del av ditt bolaget som ska kunna se och använda listorna eller alla som är en del av ditt projekt. För att göra den tillgänglig för alla så bockar du i "Enable public templates for all project members"

(Artikeln fortsätter under bilden)
(Klicka på bilden under för att få se det i en egen flik)

För att börja att fylla ut en av de valda listorna i Next Field-appen är det bara att öppna projektet och klicka på plus-ikonen. Då kommer du se vilka listor som är inne i projektet och kan börja använda dom.

Dina kollegor i firman kan också när som helst hämta ut checklistor- och protokoll som är tillgänglig i bolaget.

(klicka på bilden under för att få se det i en egen flik)