Field app - arbeta i fällt
Markera ett projekt som favorit i Next Field appen

Du kan enkelt lägga till ett projekt i favoritlistan, så att dom är lätta att få tag i senare

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan fort bli många projekt i listan efter du använt Next Field ett tag och med det så kan det bli utfodrande att hålla översikten. Med Next Field kan du lägga till utvalda projekt i favoritlistan så att du enkelt finner det Next Fieldm projekt du arbetar på nu.

Så här lägger du till ett projekt som favorit:

1. Logga dig in i Next Field

2. Swipa/dra det projekt åt vänster som du önskar att markera som favorit tills du ser en stjärna

3. Klicka sen på stjärnan för att lägga till det som favorit (Om du använder iOS så behöver du bara swipa till vänster för att lägga till)

För att ta bort ett projekt från favoriter:

1. Swipa/dra det projekt du önskar att ta bort som favorit tills du ser stjärnan

2. Tryck sedan på stjärnan för att ta det bort (iOS-användare kan också swipa till vänster för att ta det bort)

Härunder ser du två GIF´ar som visar dig hur du gör det på Android och iOS.

iOS GIF

Android GIF