Field app - arbeta i fällt
Flytta ett 'Item' appen (iOS)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att flytta en punkt du redan skapat via din iPhone eller iPad gör du följande:

1. Öppna punkten via Next Field-appen

2. Klicka på menyknappen som ligger överst i det högra hörnet (de tre prickarna)

3. Klicka på 'Show item on drawing'

4. Du kan nu flytta ditt item dit du önskar. Kom ihåg att trycka på 'Update position' för att bekräfta ändringen

OBS! Ett item måste ha statusen 'Open' eller 'Delegated' för att kunna flyttas.

Denna bild visar dig vart du klickar för att komma till vyn där du kan flytta på punkten.

Från denna vy kan du fritt flytta punkten exakt dit du vill. Kom ihåg att uppdatera den nya positionen genom att klicka på 'Update position'.