Projekter
Lämna ett projekt

Så här tar lämnar du ett projekt. Projekt du lämnar kommer inte längre ligga hos dig inne i CHECKD (Next Field)

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan fritt välja att lämna ett projekt så att de inte längre finns i din lista över projekt.

Detta är en fördel om du är färdig med ett arbete, ska över i en ny fas i projektet eller liknande.

Alla som är i ett projekt kan lämna det.

För att lämna följer du dessa steg:

1. Öppna ditt projekt från Next Field (CHECKD) och gå in i people-sidan i projektet du vill lämna (du kan också snabbt komma in hit via infosidan till projektet i Next Field-appen (CHECKD)

2. Klicka på meny knappen (de tre prickarna) som är vid sidan av ditt namn

3. Klicka sen på "Leave project", då få du upp information om vad som händer om du väljer att lämna

4. Tryck på "Leave" för att genomföra ändringen

Se bilder under