Items (web)
Acceptera flera punkter / uppgifter samtidigt

Så här accepterar du många items/punkter/uppgifter samtidigt

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland får du många jobb på en gång och då önskar du säkert att acceptera jobben utan att behöva klicka dig in på var enkel uppgift.

På CHECKD webb kan du acceptera alla uppgifter som du fått tildelade, snabbt och enkelt.

1. Logga in på CHECKD webb och hitta det projekt du jobber med.

2. Kryssa av alla punkterna du önskar att acceptera.
    Pro tip! Du kan filtrera bort alla uppgifter som inte har status delegated (röd) sån att du snabbare ser de du ska acceptera.

3. När du väl kryssat av punkterna så klickar du på "more actions" och sen "accept"

4. Välj "Yes" i pop-upen så accepterar du alla punkterna och dom kommer då få statusen "In progress".

(Se gärna vår video som uppsummerar hur du gör)

(Klicka på bilden under för att öppna det i egen flik)