Items (web)
Lägg till en due date (web)

Så här sätter du upp en tidsfrist på en uppgift från web

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har möjlighet att registrera en 'Due date' (frist) på 'Items' (uppgifter) du skapar i tjänsten. Detta ger dig en möjlighet till att filtrera på uppgifter som ska vara utfört innan en bestämd tid. Per idag så är det inga notifikationer när en uppgift närmar sig eller har passerat fristen/datumet.

För att lägga det till på web gör du följande:

1. Öppna ett projekt och gå till 'Items' fliken

2. Klicka på meny-knappen (de tre prickarna) på ett item

3. Välj 'Edit details'

4. Lägg till fristen genom att skriva i due date fältet eller genom att klicka på kalender-ikonen och välj sen datum och tid

(klicka på bilden för att få det upp i ett eget fönster)