FORMS Builder - Text Field

Info om blocket Text Field

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrivet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Här får du en fullständig översikt över byggklossen "Text Field" i FORMS Builder.

2. Detta är en ren textfält där du kan skriva in text under "title."

3. Lägg till text under info för att inkludera en hjälptext som är dold under (i) på höger sida. Här kan du lägga till mycket värdefull bakgrundsinformation. (Genom att klicka på frågetecknet på höger sida i interaktionsfönstret visas texten där.) (Bild 1 nedan) Se en separat artikel om hur du gör detta [här](länk till artikeln).

På höger sida (interaktionsbilden) kan du ange ett namn (till exempel person/deltagare) (Bild 1).

Nederst ser vi hur man markerar hur det blir synligt i PDF. "Quarter" och "Half" indikerar hur mycket plats som används.