FORMS Builder - Checkbox
Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrivet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här får du en komplett översikt över byggklossen Checkbox i FORMS Builder:

1. Skriv in titeln för checkboxen. Om ingen titel anges kommer den inte att visas på PDF:en.

2. Lägg till relevant information under "info" för att hjälpa läsaren att förstå vad de ska göra.

3. Välj om punkterna ska vara "vertikala" eller horisontella (standard).

4. Välj möjligheten till "multi select", om man kan välja mer än en checkbox.

5. Tryck på "Add new value" för att lägga till en checkbox, upprepa för fler.

6. I "checkbox title" anger du beskrivningen för punkten.

7. Markera "Conditional" för att få möjligheten att lägga till en extra post för denna punkt (som "Text Field"). ​ ​

Se videon nedan för hur det görs:

(Pressa "f" för att se den i helskärm, och tryck "f" igen för att minska den.)