Forms - checklistor och protokoller
Använd QR kod för att få tillgång till ett schema/forms mall (en checklista)
Använd QR kod för att få tillgång till ett schema/forms mall (en checklista)

Se hur du enkelt använder QR koder för att komma direkt in i en checklista

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skapa en QR kod som är tillknyten en checklista och använda detta som en genväg för att komma in på checklistan du vill använda. Personen som ska använda checklistan måste då ta ett foto av QR koden med kameran på telefonen sin. Därefter får de möjligheten till att öppna checklistan.

Följ dessa steg för att använda denna funktion:

1. Klicka dig in på ditt projekt

2. Från projektfönstret väljer du 'Reports' fliken

3. Därefter väljer du 'Templates' för att se listan med 'Templates' som är tillgänliga

4. Finn checklistan du vill laga en QR kod till och klicka på de 3 vertikala prickarna och välj 'Go to QR-code'

5. Denna QR koden kan kopieras och sändas till andra

6. Du kan alternativt också skapa en PDF version av QR koden och eventuellt skriva ut denna sån att QR koden kan delas ut eller hängas upp på en tavla