Gör checklistor anonyma

Se hur du gör en checklista anonym

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vissa tillfällen så kan det hända att du önskar att en checklista ska vara anonym. Med andra ord önskar du att man ska kunna se informationen som är fyllt ut i checklistan men inte nödvändigtvis inkludera information om vem som fyllt denna ut.

För att göra den anonym följer du dessa steg:

1. Skapa en ny checklista eller öppna en existerande som ligger i 'Draft'

2. När du är inne i FORMS Builder har du 'Preview' sektionen på höger sida, välj då fliken 'Template Options'

3. Under 'Template Options' hookar du av för 'Enable anonymous reports'

4. Kom ihåg att spara mallen efter att du har hookat av för den funktionen.