Forms - checklistor och protokoller
Ta bort en bild ifrån en checklista

Här ser du hur du tar bort en bild ifrån checklistor (gäller bara via Field appen)

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du tagit/laddat upp bilder i din checklista genom att använda 'Camera' elementet? Då är det också möjligt att ta bort bilderna om du har behov för det. Följ dessa steg för att utföra detta.

OBS! Detta kan bara göras i Field appen och inte på web.

1. På din telefon/surfplatta öppnar du den checklistan som innehåller bilderna du vill ta bort.

2. Finn den/de aktuella bilden/bilderna.

3. Tryck på 'Delete' knappen under varje bild du vill ta bort.

4. Du vill nu få frågan "Are you sure you want to delete this image? This cannot be undone" med alternativen 'No' och 'Yes', tryck 'Yes' här.

5. Fotot är nu borttaget från checklistan.

6. Tryck på 'Save' nede i högra hörnet när du är klar med dina ändringar.