Field app - arbeta i fällt
Ta foto, redigera och ladda upp dom (iOS)

Lär dig om hur du lägger till ett foto, samt hur du ritar och redigerar bilderna i Next Field (CHECKD), iOS

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med foton så dokumenterar du på ett smart sätt det arbete du har gjort. I tillägg gör goda bilder det enklare att visa vad som ska göras. För att lägga till ett foto i ett 'Item' så följer du dessa steg:

1. Gå in på det 'Item' du önskar att lägga till en bild i

2. Klicka på fotoikonen (kameran) som du hittar nere i mitten, då öppnas kameran

3. Nu kan du antingen välja att ta ett foto, eller att klicka på 'Library' för att öppna kamerarullen

4. När du antingen har tagit en bild eller laddat det upp från kamerarullen så har du nu möjligheten att redigera bilden. Om bilden du har tagit eller som du har laddat upp var dålig/fel så kan du klicka på krysset uppe till vänster för att ta/ladda upp ett nytt

5. När du är nöjd med resultatet så klickar du på pilen nere i högra hörnet för att lägga det till i ditt 'Item'

Fotoredigering i appen är enkelt och du har många möjligheter.

Ta kontakt med oss i chatten om du behöver hjälp.