Integrationer och partnere
Next Project integration anslutning (beta)

Hur man använder Next Project-integrationen anslutningen som är i beta

Mikel von Krogh avatar
Skrivet av Mikel von Krogh
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Äntligen!

Vi har integrerat oss mellan de underbara produkterna Next Project och Next Field 🥳

Vad kommer denna beta-integration anslutningen att göra?

Du kommer att kunna skicka Forms formulär i PDF-format till ett anslutet Next Project-projekt. Detta kommer att fungera på alla plattformar (webb, iOS och Android)

Exempel:

• Skicka dina ändringsmeddelanden direkt till Next Project, så att du kan länka ändringsmeddelandet till en faktura i Next Project

• Skicka avvikelseformulär till Next Project så att du kan koppla alla avvikelser till dokumentation

• Skicka dina KMA-rapporter till Next Project för att koppla dem till arbetsorder

• Skicka besiktnings- och besiktningsrapporter direkt till Next Project så att du kan använda detta som underlag

• +++ Alla Forms formulär kan skickas till lösningen i PDF-format

Hur ställer man in?

Kontakta supporten genom att trycka på den blå chattbubblan och beställ integrationen.

PS: Du behöver en aktiv licens på Next Field och Next Project för att denna integration ska fungera.

PPS: i beta så problem kommer möjligen att uppstå

Integrasjonen vil fungere på følgende applikasjoner og versjoner

• Next Field iOS App: versjon 2.7.1 og oppover

• Next Field Android App: versjon 2.5.4 og oppover

• Next Field Web: Alle versjoner

Hur använder man integrationen?

• Next Field Web: Koppla projektet i nästa fält till ett aktivt projekt i nästa projekt > Navigera till projektinformation på nästa fält > Bläddra ner tills du ser "Connect this project to a Next Project project" > velg prosjekt du ønsker å knytte det til

• Next Field app: Öppna checklistan för formulär som du vill skicka över > Tryck på Spara/save > Tryck på knappen "Share" längst ner till vänster > Välj "Share to Next Project" > Tryck sedan på "Export to Next Project" > PDF-formuläret blir nu skickas över till det valda projektet i Next Project

• Next Project: Öppna din nästa projektwebb > navigera till avsnittet Dokument > Visa dina exporterade PDF-filer för nästa fält

Får du några felmeddelanden eller är det något som inte fungerar?

• Har du kopplat projektet i Next Field till ett projekt i Next Project?

• Är du i rätt företag/company i Next Field? Kolla "Företag" och se om du är i rätt företag, med rätt kollegor

• Har ditt företag satt upp företagsintegrationen för Next Project? Om inte, kontakta supporten her

Denna integration är i en beta-fas, vilket innebär att den testas aktivt och kan ha vissa fel och utelämnanden.