Du kan kun få Clever Unlimited ved at købe en ny elbil eller plugin-hybridbil hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til din nye elbil eller plugin-hybridbil – både hjemme og ude. Vi installerer en ladeboks hos dig, og du har samtidig fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Hvis du allerede har en bil eller køber igennem en forhandler, vi ikke samarbejder med, kan du stadig få ubegrænset opladning og ladeboks hjemme - så hedder løsningen bare Clever All-in-One – den kan du bestille her.