Clever Unlimited

Du kan kun få Clever Unlimited ved at købe en ny elbil eller plugin-hybridbil hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til din nye elbil eller plugin-hybridbil – både hjemme og ude. Vi installerer en ladeboks hos dig, og du har samtidig fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Hvis du allerede har en bil eller køber igennem en forhandler, vi ikke samarbejder med, kan du stadig få ubegrænset opladning og ladeboks hjemme - så hedder løsningen bare Clever All-in-One – den kan du bestille her.

Clever Mini

Du kan kun få Clever Mini ved at købe en ny elbil hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Clever Mini er et nyt abonnement til dig, der kører lidt mindre. Med Clever Mini kan du lade op til 120 kWh hver måned – både hjemme og ude. Vi installerer en ladeboks hos dig, og du har samtidig adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Bemærk, at Clever Mini kun er til elbiler. Hvis du køber en plugin-hybridbil, anbefaler vi Clever Unlimited til plugin-hybridbiler.