I udgangspunktet, nej.

Vores elektriker laver et separat relæ i din eltavle og fører et nyt kabel på muren fra din eltavle til ladeboksen, som en del af installationen. Kablet er dimensioneret, så vi sikrer, at det kan håndtere de mange timers opladning og overholder Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger.

Tjek, at din bolig har nok strøm til rådighed

Vores ladeboks bruger 16 ampere og tre faser for at kunne levere 11 kW. Det har langt de fleste nyere huse til rådighed. Er du i tvivl om, hvor mange ampere og faser dit hus er forsynet med, kan du kontakte dit forsyningsselskab og få det oplyst. Har du mindre til rådighed, kan ladeboksen ikke levere den fulde effekt, men stadig fungere.

Vil du have skjult kabelføring?

Installationen inkluderer synlig kabelføring. Så hvis du ønsker at få fræset strømkablet ind i væggen eller op i loftet, skal du gøre opmærksom på det i det spørgeskema, vi sender, når du bestiller Clever Unlimited eller All-in-One.

Så sender vi nemlig vores elektriker ud for at se på forholdene og efterfølgende give dig et uforpligtende tilbud på de ekstra ydelser, som skal laves i forbindelse med installationen.