Du kan starte, stoppe og betale for opladningen med Clevers app i dag, hvis du ikke er abonnementskunde. Betalingen foregår med Apple Pay, MobilePay, kreditkort eller de svenske og norske betalingstjenester Swish og Vipps.

Er du abonnementskunde hos os, kan du stadig bruge appen til at finde ledige ladepunkter og følge de ladepunkter, du bruger mest, men endnu ikke starte og stoppe opladningen.

Start og stop kommer til abonnementskunder snart

Vi arbejder ihærdigt på at gøre start og stop af opladningen tilgængelig for vores abonnementskunder (Clever Unlimited, Clever All-in-One og Clever Complete). Når funktionen er tilgængelig, sender vi separat besked ud.

Har du ikke Clevers app endnu, kan du downloade den fra App Store og Google Play.