Hvis du har plads, kan du kan vælge at få installeret flere ladebokse hjemme.
Prisen for installationen af en ekstra ladeboks er som udgangspunkt 7999 kr., hvis du ikke har brug for ekstra ydelser. Køber du en ny elbil eller plugin-hybrid gennem en af vores partnere, kan du ofte få installationen af ladeboksen med i købet.

Hvis du vil have installeret en ekstra ladeboks med sin egen separate installation, kan du lade to biler samtidig med 11 kW hver. Det kræver dog, at du har nok ampere til rådighed. Hver ladeboks bruger 16 ampere, og de fleste husstande har kun 25 ampere til rådighed. Vi anbefaler, at du har minimum 35 ampere ind i huset, hvis du skal have to separate ladebokse.

Du kan kontakte dit elselskab og høre dem, om det er muligt at tilkøbe flere ampere, og hvad det vil koste.

Vi anbefaler i stedet, at du får installeret de to ladebokse med en balanceret løsning. I en balanceret løsning deles de to ladebokse om de 16 ampere. Det betyder, at bilerne kan lade med 5,5 kW hver, hvis de lader samtidig. Installationen af en balanceret løsning er en ekstra ydelse, som vores elektriker giver dig et uforpligtende tilbud på.

Du bestiller en ekstra ladeboks ved at ringe til os på 82 30 30 30.