Hvis du skal have flyttet din ladeboks til en ny privatadresse, skal du sende en mail til kundeservice@clever.dk og oplyse os om fem ting:

1. Dit navn og kundenummer
  2. Din nuværende adresse
  3. Din kommende adresse
  4. Dato for flytning
  5. Om du vil bruge Clevers elektriker eller egen elektriker til nedtagningen

Vi sender dig efterfølgende et spørgeskema om installationsforholdende ved din nye bopæl.

Vælg selv elektriker til nedtagningen

Når ladeboksen skal tages ned og installationen afblændes på din gamle adresse, kan du vælge at lade Clevers elektriker stå for det eller bruge din egen autoriserede elektriker. Bruger du Clevers elektriker, får du som udgangspunkt nedtaget og installeret ladeboksen samme dag.

Clevers elektriker står for installationen

Bruger du egen elektriker, skal du have ladeboksen klar på din nye adresse på installationsdagen. Installationen vil foregå ligesom ved din nuværende bopæl. Kræver den ekstra ydelser, såsom gravning eller stilladsarbejde, skal du oplyse os om dette i det spørgeskema, vi sender dig, og så får du et uforpligtende tilbud på ydelserne. Husk, at du selv kan stå for evt. gravearbejde.

Prisen for flytning af Clevers ladeboks fra én adresse til en anden fremgår af prislisten i vores Vilkår og Betingelser