Først og fremmest må du ikke selv tage ladeboksen ned. Det er et lovkrav, at en autoriseret elektriker skal stå for det.

Hvis du vil have nedtaget Clevers ladeboks, måske fordi du flytter i lejlighed eller opsiger dit Clever-abonnement, skal du skrive til os på kundeservice@clever.dk.

I din e-mail vil vi gerne vide fire ting:

• Dit navn og kundenummer
  • Hvilken dato du opsiger til eller dato for valg af nyt Clever-produkt (som minimum løbende måned + 1 måned)
  • Om du vælger Clevers elektriker eller egen elektriker til nedtagningen
  • Og om du evt. ønsker at konvertere din ladebrik til Clever Go, hvis du opsiger dit abonnement.

Vi sender dig efterfølgende en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget din henvendelse og giver dig yderligere informationer om forløbet.

Nedtagning med Clevers elektriker

Du kan vælge at få Clevers elektriker til at klare nedtagningen. Elektrikeren kontakter dig efterfølgende for at aftale en dag for nedtagningen. På dagen sørger han for alt - du skal blot være hjemme til at lukke ham ind. Prisen fremgår af prislisten i vores Vilkår & Betingelser

Nedtagning med egen autoriseret elektriker

Du kan også bruge din egen elektriker til opgaven. Hvis du gør det skal du være opmærksom på tre ting:

1. Aflæs ladeboksen inden nedtagning
    Inden elektrikeren tager ladeboksen ned, skal den aflæses manuelt. Det gør du ved at slukke for boksen på relæet, vente et minut og tænde igen. Herefter viser boksen et Σ-symbol efterfulgt af et tal. Du skal tage et tydeligt billede af dette tal.
  2. Send ladeboksen retur med Track&Trace
    Ladeboksen skal pakkes forsvarligt og sendes med Track&Trace til:
    EL:CON
    Ejby Industrivej 2
    2600 Glostrup
    Att.: RETUR
  3. Send slutaflæsningen og Track&Trace til Clever
    Vi skal modtage dit billede af slutaflæsningen af ladeboksen og Track&Trace-nummeret på e-mail senest en uge efter dit abonnement er ophørt.