Start med at hente vores app i App Store eller Google Play.

Åbn appen, indtast din e-mail, og tryk ”Næste”

OBS: Hvis du er Clever-kunde i forvejen, er det vigtigt, at du indtaster den samme e-mailadresse, som du brugte, dengang du blev kunde hos os.

Vi sender efterfølgende et aktiveringslink til dig på din e-mail, så vi kan sikre, at du er den, du siger du er. Du skal derfor åbne e-mailen og trykke på knappen ”Bekræft” fra den mobiltelefon, du har installeret appen på. Ellers kan du ikke logge ind.

Når du har trykket på knappen i e-mailen, åbner Clevers app automatisk op. Du skal herefter acceptere vores persondatapolitik ved at trykke på ”Accepter”.

Hvis det er første gang, du bruger appen, beder vi dig indtaste dit fornavn og efternavn. Du skal også indtaste din bil, så appen kan vise dig de ladepunkter, der passer til den.

Du er nu logget ind i appen og kan bruge den til at finde ladepunkter og starte dine opladninger.