Når du åbner Clevers app, starter du automatisk på ladekortet. Hvis du trykker på det lille billede af din bil i øverste, venstre hjørne, kommer du fra ladekortet til din profilside.

Herunder får du fem tips til at få endnu mere ud af profilsiden i Clevers app.

1. Se dine Clever-produkter

Dit Clever-produkt står under billedet af din valgte bil. Har du flere produkter, kan du skifte mellem dem ved at trykke på det grå skift-ikon. Du finder detaljerne for dit produkt ved at trykke på detalje-knappen, som ligger i højre side på din profilside. Læs om det du kan finde i detaljer.

2. Overblik over ladeboks og intelligent opladning

Har du en ladeboks med i et af dine abonnementer kan du se den på profilsiden. Har du aktiveret intelligent opladning, vil ladeboksen først starte opladningen ud på aftenen. Har du brug for at starte opladningen med det samme, sætter du din bil til ladeboksen, trykker på profilknappen i øverste venstre hjørne og trykker på knappen ”Start nu”.

3. Indstil din ugentlige opladningsplan

Hvis du har aktiveret intelligent opladning, kan du indstille en ugentlig opladningsplan, der passer til din hverdag. Tryk på knappen ud for din ladeboks.

4. Følg med i dit forbrug

På profilsiden finder du et overblik over dit forbrug i den seneste måned. Forbrugsoverblikket opdateres hver nat, så dagens opladninger bliver ikke vist med det samme. Vil du se flere detaljer omkring dit forbrug, så tryk på 'Detaljer' knappen placeret i forbrugsoversigten.

5. Læs nyheder

Når vi har nyt, der vedkommer dig, lægger vi dem ud på profilsiden. Tryk på ”Læs mere” for at læse dem.