Der kan være flere grunde til, at du endnu ikke kan få intelligent opladning.

1. Du har ikke Clevers app, eller du er ikke logget korrekt ind

Vi kan kun tilbyde dig intelligent opladning, hvis 1) du har Clevers app på din telefon og 2) du er logget ind med den samme e-mail, som du brugte til at oprette dig hos Clever i sin tid.

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, kan du kontakte os, så vi kan opdatere din e-mail i vores systemer.

2. Din bils system snakker ikke sammen med ladeboksen

Det er desværre ikke alle bilers systemer, der kan kommunikere korrekt med systemet bag intelligent opladning. Nogle gange bliver kommunikationsproblemet løst, når bilmærket kommer med en softwareopdatering. Sker det, får du selvfølgelig intelligent opladning til den tid.

Tip!

Skifter du bil, er det vigtigt, at du fortæller det til os, så vi ved,

om vi skal slå intelligent opladning til eller fra hos dig.

3. Din ladeboks har ikke forbindelse til Clever

Der er få ladebokse, som ikke har forbindelse til Clever. De kan ikke få intelligent opladning, da det kræver kontinuerlig kommunikation mellem vores systemer og ladeboksen at styre opladningen smartere.