Alle informatie die jij van cliënten wilt bijhouden kunnen we voor je bijhouden. Van verschillende doelen tot jouw zorgplan zoals je dat nu ook gebruikt. Als het in word kan, kan het ook in Cliendo.

Voordat je aan de slag gaat is het handig om deze voorbeeld inrichtingen te bekijken.

Optie 1: Stuur ons jouw bestaande dossier in word

Heb je al een cliënten dossier in word? Stuur het simpelweg op en wij maken dit na in jouw Cliendo. Als je een bestaand dossier hebt is de meest gekozen optie en makkelijker gaat (bijna) niet.

Optie 2: Teken het uit op een A4'tje

Pak voor elk tabblad dat je wilt een nieuw A4'tje. Maak een foto van de A4'tjes en whatsapp 'm naar ons.

In de bovenstaande tekening heb ik blauwe omcirkeling gebruikt om de kopjes mee aan te geven. En met tekenen kun je natuurlijk ook grootte van velden en dergelijke aangeven.

Deze optie geeft je alle vrijheid en is voor ons ook heel duidelijk.

Optie 3: Vul dit excel formulier in

In dit excel bestand zie je 3 typen velden waar je uit kunt kiezen. Kort, standaard en lijst. In dit excelbestand is elke kolom een tabblad op de pagina ‘Gegevens’ van een cliënt. In elke kolom vul je ook in welke velden / vragen je precies op dat tabblad wilt hebben. Kolom 1 in deze excel staat voor Tabblad Basisgegevens.

Download format
Download voorbeeld JPEG bij format

Met deze optie kun je heel exact aangeven hoe je jouw inrichting wilt hebben en alle informatie overzichtelijk digitaal invullen.

Wat kost een inrichting op maat?

Optie A: Eenvoudig.
Je bedenkt je eigen dossier en wij maken in één keer wat je hebt aangeleverd volgens de hier genoemde specificaties.

- Je gaat zelfstandig aan de slag en levert een document aan.
- Geen wijzigingsrondes of consulten inbegrepen.

€ 250,- eenmalig

Optie B: Premium.

Advies afgestemd op jullie organisatie, inclusief persoonlijke begeleiding.

- Consult op basis van jullie huidige dossier
- Consult over eerste aanlevering
- Visueel resultaat zien en opnieuw keuzes kunnen maken
- Optimale indeling van je dossier
- Drie wijzigingsrondes

€ 750,- eenmalig

Je abonnementskosten gaan niet omhoog van een inrichting op maat.

Aanleverspecificaties

Bij keuze optie A: eenvoudig
Lever één document aan op info@cliendo.nl

Graag geen twee bijlages en in het mailtje nog wat verwijzigingen naar de documenten. En ook niet meerdere mailtjes. Hoe concreter en in één keer je iets kunt aanleveren hoe beter.

Inderdaad, we hebben hier ervaring mee. Als we 25, 100 of 150 losse velden gaan maken moeten we zo duidelijk mogelijk hebben wat we gaan maken.

Bij keuze optie B: premium

Stuur ons je al bestaande dossier op, of wat je in gedachten hebt voor je inrichting. We adviseren je over je dossier en hoe andere instellingen jouw vraagstukken hebben aangepakt.

Daarna realiseren we de eerste aanlevering. Wat jij hebt aangeleverd verwerken we automatisch tot wat de meest efficiënte indeling. Denk aan bijvoorbeeld een ‘Ja / nee’ vraag, waarbij als er ‘Ja’ wordt ingevuld, er vervolgvragen tevoorschijn komen.

Na de eerste ronde kun je goed zien hoe wat jij hebt aangeleverd wordt verwerkt tot echt online dossier waar je doorheen kunt klikken.

Hierna kun je een uitgebreide set aan wijzigingen doorgeven die we ook implementeren en die je wederom visueel kunt beoordelen.

Vervolgens kun je kiezen of het zo in orde is, of je direct een derde ronde wijzigingen wilt doorvoeren, of dat je eerst 1-3 maanden met je dossier gaat werken. Dit geeft je gelegenheid je dossier echt te leren kennen en er praktijkervaring mee op te doen.

Veelgestelde vragen:

'Hoe lang duurt realisatie? '

Optie A: We maken binnen vier weken na aanlevering jouw inrichting op maat.
Optie B: Eerste ronde binnen drie weken. Tweede ronde binnen drie weken.

'Kan ik alvast aan de slag met mijn Cliendo account?'

Aanpassingen zijn alleen van toepassing op het tabblad 'plan' van de cliënt. Het is handig om dit pas in te vullen als je inrichting op maat gemaakt is. Je kunt al wel alle zaken doen die niet met plan te maken hebben, zoals:

• Cliënten aanmaken
  • Groepen aanmaken
  • Agenda's gebruiken
  • Bestanden toevoegen
  • Clips toevoegen
  • Dagrapportages schrijven

En teamgenoten toevoegen. Als je die tenminste even instrueert nog geen 'plan' van cliënten in te vullen.

'Zijn aanpassingen mogelijk meteen na realisatie?'

Bij optie A: eenvoudig
Wat je aanlevert maken wij voor je, dus denk er goed over na wat je aanlevert. Wijzigingen zijn al snel meer werk dan helemaal alles opnieuw maken. We kunnen altijd verder werken op uurbasis.

Bij optie B: premium

Ja hoor.

'En als ik later nog eens wat aangepast wil hebben aan mijn dossier?'

Prima hoor! Stuur je ons gewoon even een mailtje en dan zetten we een gewenst veld er voor je bij. Dit doen we eens per kwartaal. Dit is inbegrepen in je abonnement 👌🏻

’Wat zijn de (on)mogelijkheden van een inrichting op maat?’

De inrichting op maat gaat strict over de tabbladen en velden onder ‘plan’ in een dossier. Functionaliteiten of andere zaken vallen buiten een inrichting op maat.

Dit is geen onderdeel van de inrichting op maat.

• ‘Kan de groene balk ook Paars’,
  • ‘Graag een zoekfunctie op de dagrapportage’
  • ‘Wil graag bestanden uploaden op de plan pagina’ (gebruik de bestandsmap
  • 'Wat hier staat op dit tabblad, ook automatisch synchroniseren met dat op die pagina' (denk aan doelen, contactpersonen, producten)
  • 'De word export van een dossier ook als mijn eigen format exporteren'

Dit kan wel in de inrichting op maat:

• Deze velden en tabblad moet er komen.
  • Deze volgorde van tabbladen willen wij
  • Deze contactpersonen hoeven er niet standaard in, deze wel.
  • Deze lijst met verzekeringen werken wij mee, graag als lijst er inzetten.
  • Deze groep een andere inrichting dan die groep
  • Dit tabblad kan de weergave standaard van uit maar moet er wel inzitten
  • Handtekeningen veld toevoegen (*werkt nu op desktops, niet op tablets)

En dit zijn al standaard functionaliteiten:

Wat je aanlevert voor de plan pagina passen wij zo veel mogelijk in in wat reeds bestaat voor Cliendo. Deze velden hebben we iig.

Sommige systeemfunctionaliteiten komen niet altijd exact overeen met hoe je je inrichting in gedachten hebt, maar ze bieden vele voordelen.

• Producten’ (tab heet ook wel: VECOZO) is gekoppeld aan de tijd registratie.
  • 'Tags' kun je zoektermen in invoeren en makkelijk terugvinden
  • Doelen’  kun je ook meteen via de dagrapportage invullen en meer.
  • 'Vecozo aanvullend' nodig voor VECOZO

Als jouw ‘Persoonlijke gegevens’ veld heel erg lijkt op een standaard die we in Cliendo gebruiken, dan gebruiken we die van Cliendo. Hierdoor werkt het weer beter samen met bijvoorbeeld excel exports of gegevensanalyse.

Heeft u het antwoord gevonden?