CoManage Business

Wanneer de proefperiode je bevalt en je onbeperkt gebruik wil maken van CoManage, dan kan je kiezen voor het betalende pakket. De voordelen van CoManage Business:

• starter functionaliteiten

• onbeperkt facturen en offertes maken

• producten en diensten

• periodieke facturen

• automatische factuur herinneringen

• facturen online laten betalen via Mollie

• online goedkeuren van offertes

• toegang voor meerdere gebruikers

Upgraden

Overstappen naar het Business pakket kan je op je persoonlijke abonnement pagina. Hier kan je kiezen voor een abonnement op maand- of jaarbasis. Je koppelt hier ook je kredietkaart. CoManage wordt in rekening gebracht als volgt:

• 15 euro / maand

• 150 euro / jaar

Heb je geen kredietkaart?

Geen probleem op je abonnement pagina kan je klikken op "ik heb geen kredietkaart" en betalen via Bancontact of iDeal.