Documenten in bulk versturen

Om documenten in bulk te versturen ga je naar je factuur of offerte overzicht en selecteer je de facturen/offertes die je wilt versturen. Na het selecteren kan je op de groene "actie" knop klikken en kiezen voor versturen.

Na het klikken op "verstuur" krijg je een popup waar je kan aanduiden welke documenten je wilt versturen. Bij facturen is dit:

• enkel facturen

• enkel herinneringen

• facturen & herinneringen

Facturen die al naar je klant verstuurd zijn worden standaard niet opnieuw verstuurd. Dit kan je wel forceren door de optie "forceer opnieuw versturen" aan te duiden.

Staat alles goed ingesteld? Dan klik je in de popup op versturen en worden al je documenten in één keer verstuurd.

Vragen over deze functionaliteit? 🤔Aarzel niet om de online chat te gebruiken 👉Hier kan je 7 op 7 je vragen stellen!