Nieuwe bestelling toevoegen

Wanneer je handmatig een bestelling wilt toevoegen ga je in de navigatie kolom naar de bestellingen module. Hier kan je je eerste bestelling toevoegen door op de groene toevoeg knop te klikken.

Wanneer je een nieuwe bestelling toevoegt krijgt deze eerst de status "concept".
Na het opmaken van je bestelling kan je de status aanpassen naar "geplaatst" en indien gewenst een goedgekeurde offerte aankoppelen.

Eenmaal de bestelling geplaatst is kan je verschillende acties uitvoeren:

• verstuur een bevestiging naar je klant

• markeer als bevestigd

• maak factuur aan

Bestelling omzetten naar een factuur

Wanneer je bestelling bevestigd is of goedgekeurd door je klant kan je deze met één klik omzetten naar een factuur zoals hierboven afgebeeld.

Goedgekeurde offerte omzetten naar een bestelling

Wanneer je offerte is goedgekeurd kan je deze naast het direct omzetten naar een factuur ook omzetten naar een bestelling als tussenstap.

Standaardwaarde en instellingen wijzigen

Om de standaardwaarde en instellingen van je bestellingen te wijzigen ga je naar je bestellingen instellingen pagina. Hier kan je:

Vragen over deze functionaliteit? 🤔Aarzel niet om de online chat te gebruiken 👉Hier kan je 7 op 7 je vragen stellen!