Veelgestelde vragen
Er wordt vanzelf een e-mail vanuit het pakket verzonden, hoe kan dat?
Er wordt vanzelf een e-mail vanuit het pakket verzonden, hoe kan dat?
Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit kan komen doordat het automatisch e-mailen van afgeronde werkbonnen aan staat. Met deze instelling wordt automatisch een kopie van de werkbon naar de klant gestuurd, zodra je de werkbon op voltooid zet of via de app afrond. Het ziet er dan als volgt uit in de instellingen:

Om dit te voorkomen stel je het als volgt in:

1. Ga naar Instellingen

2. Klik op Bedrijfsgegevens

3. Open het tabblad E-mail

4. Verander Kopie werkbon e-mailen van 'Automatisch na afronden' naar 'Handmatig na controleren'.

Er worden nu geen automatische e-mails meer verstuurd!