Documenten toevoegen aan de werkbon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees hier hoe je documenten kunt toevoegen aan de werkbon, die de buitendienst medewerker op zijn app kan inzien

Nadat je een werkbon hebt toegevoegd kun je ook documenten toevoegen, die de buitendienst medewerker in zijn app kan inzien. Je kunt de volgende bestandsformaten toevoegen: PDF, JPG en PNG.

Je voegt als volgt een document toe:

1. Open een werkbon

2. Klik onder de statusbalk op het tabje 'Documenten'

3. Klik op '+ Document slepen / selecteren' of sleep het je bestand naar dit veld

Mocht je foto's toevoegen, dan blijven deze in het Documenten-tabblad staan. Alleen foto's die door de buitendienst medewerker in de app zijn gemaakt, worden in het Foto's-tabblad getoond. Dit doen we zodat je weet dat hier alleen foto's staan die door de medewerker zijn gemaakt.