Veelgestelde vragen
Sommige pagina's en popups openen niet goed, wat kan ik hier aan doen?
Sommige pagina's en popups openen niet goed, wat kan ik hier aan doen?
Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de weergave van het dashboard er niet uit ziet zoals verwacht, popups niet geopend worden of sommige knoppen niet werken, zou dit kunnen liggen aan de webbrowser die je gebruikt.

Als je gebruik maakt van Internet Explorer of Microsoft Edge dan kan het voorkomen dat bepaalde functies niet goed werken. Dat komt omdat Microsoft deze functies niet goed ondersteunt in hun browser.

Voor de beste prestaties van Crafter raden we je aan om gebruik te maken Google Chrome, Firefox of Safari.