Werkbon controleren & verwerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier leer je hoe je voltooide werkbonnen controleert en verwerkt. Ook leer je hoe je overzicht houdt bij het verwerken van de werkbonnen

To-do's in het Dashboard

Door in de menubalk op de knop Dashboard te klikken, kom je op een pagina waarmee je overzicht kunt houden.

Midden op de pagina zie je een balk met daarin de status van de opdrachten van vandaag. Het doel is dat deze balk aan het einde van de dag donkergroen is. Dat betekent namelijk dat alle werkbonnen zijn uitgevoerd, opnieuw ingepland of verwerkt.

Bij 'Te doen' zie je een hoeveel opdrachten je nog opnieuw moet inplannen of moet verwerken, om je administratie volledig op orde te hebben. Onze tip is om dagelijks dit scherm in de gaten te houden en de handelingen uit te voeren, want als ze op 0 staan heb jij je administratie op orde!

Werkbonnen controleren en verwerken

Als werkbonnen de status voltooid hebben kun je ze nog even doorkijken en desgewenst aanpassen. Om ze goed te keuren druk je op 'Gecontroleerd'.

Vanaf dat moment is de werkbon niet meer aan te passen en is hij dus definitief.

Als je gebruik maakt van een koppeling, wordt de werkbon veelal naar het gekoppelde pakket toegestuurd zodra de werkbon gecontroleerd is.