Functies aan/uit zetten

Zet alleen de functies aan die voor jou relevant zijn

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Crafter hechten we veel waarde aan een overzichtelijk pakket en geloven we erin dat je alleen de functies in je pakket moet zien die je ook daadwerkelijk gebruikt. Op die manier word je niet afgeleid met functies die voor jou niet relevant zijn.

Om dit in te stellen ga je naar de functies pagina in het instellingen menu. Je ziet nu een overzicht van alle hoofdfuncties, met een beknopte uitleg wat deze doen. Vervolgens kun je ze naar wens aan/uit zetten.

Klik altijd op de opslaan knop in de rechter bovenhoek voordat je de pagina verlaat. Op dat moment worden je keuzes opgeslagen. Als je een functie uit zet, zie je hiervan niets meer in je omgeving terug.

Niet beschikbare (grijze) functies

Het kan zijn dat je sommige functies niet aan kunt zetten, en het veld dan grijs is. Dit zijn dan functies of modules die niet beschikbaar zijn binnen jouw huidige abonnement. Om deze alsnog te activeren heb je een upgrade van je pakket nodig. Neem hiervoor contact met ons op.