Uurtarieven toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Crafter kun je werken met verschillende uurtarieven, die je zelf kunt koppelen aan de geregistreerde tijd op een werkbon. Je maakt als volgt verschillende uurtarieven aan:

1. Klik op je naam in de menubalk

2. Klik op Instellingen

3. Klik op Stamgegevens in het linker-menu

4. Klik op het tabblad Uurtarieven

5. Klik op Toevoegen om een uurtarief toe te voegen. Je ziet de volgende popup:

Geef elk uurtarief een naam waarop je deze kunt terugvinden. Vervolgens geef je het tarief aan (dit is het bedrag exclusief BTW) en geef je het standaard BTW-tarief op. Door middel van het Code-veld kun je een artikelnummer koppelen aan het uurtarief.