Artikelen toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je artikelen, materialen en producten kunt toevoegen. Om deze toe te voegen heb je drie opties:

1. Handmatig per stuk aanmaken via de artikelen-lijst

2. Handmatig toevoegen bij een werkbon (zowel via app als dashboard)

3. In één keer een lijst met artikelen importeren vanuit Excel

Zo voeg je handmatig artikelen toe:

1. Klik in de menubalk op Artikelen

2. Je ziet nu de artikelen lijst

3. Klik op Toevoegen. De volgende popup verschijnt:

Geef het artikel een naam en eventueel een artikel nummer. Voer bij eenheid de meeteenheid van het in te vullen aantal in, bijvoorbeeld stuks, kg, m1, m2, m3, etc.

Ook kun je een standaard verkoopprijs opgeven (dit is de prijs exclusief BTW) en moet je het standaard BTW-tarief aangeven.

Klik op Opslaan om je invoer te bewaren. Het artikel staat nu in je lijst!