In dit artikel lees je hoe je materiaal (artikelen) kunt toevoegen. Om deze toe te voegen heb je drie opties:

1. Handmatig per stuk aanmaken via de materialen-lijst

2. Handmatig toevoegen bij een werkbon (zowel via app als dashboard)

3. In één keer een lijst met materialen / artikelen importeren

Zo voeg je handmatig artikelen toe:

1. Klik in de menubalk op je naam

2. Klik op Instellingen

3. Klik in het linker menu op Stamgegevens

4. Open het tabblad Materiaal

5. Klik op Toevoegen. De volgende popup verschijnt:

Geef het materiaal een naam en eventueel een artikel nummer. Voer bij eenheid de meeteenheid van het in te vullen aantal in, bijvoorbeeld stuks, kg, m1, m2, m3, etc.

Ook kun je een standaard verkoopprijs opgeven (dit is de prijs exclusief BTW) en kun je het standaard BTW-tarief aangeven.

Klik op Opslaan om je invoer te bewaren.

Het toegevoegde item kun je vervolgens terugvinden in de materiaal-lijst van zowel het dashboard als de app.