Digitale werkbonnen
Handleiding kantoorprogramma
Tijd toevoegen (of aanpassen) op de werkbon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mocht de buitendienst medewerker tijd zijn vergeten toe te voegen, of niet goed hebben ingevuld, kun je deze ook nog via het dashboard handmatig toevoegen. Dit kan overigens alleen wanneer de werkbon reeds is uitgevoerd en de status onvoltooid of voltooid heeft.

Je voegt als volgt tijden toe aan de werkbon:

1. Open een werkbon

2. Beweeg met je muis naar de Tijden-kolom, onderaan de werkbon

3. Klik op het grijze potloodje bij tijden, waarna de volgende velden verschijnen:

1. Klik op '+ Afspraak' om een nieuwe tijdregel toe te voegen

2. Kies vervolgens het soort tijd wat je wil toevoegen: werktijd, reistijd of pauze tijd

3. Vul vervolgens de buitendienst medewerker en/of het materieel in, en selecteer de datum, start- en eind tijd.

4. Klik op Opslaan.

Je ziet nu dat de toegevoegde tijd op de werkbon wordt getoond. De tijdsregel die je hebt toegevoegd is in het systeem eigenlijk een voltooide afspraak-regel. Als je dus in het tabblad 'Afspraken' in de werkbon kijkt, zie je hem ook staan. Tevens wordt de afspraak op de betreffende plek in de planning weergegeven.