Digitale werkbonnen
Handleiding kantoorprogramma
Stamgegevens van de werkbon wijzigen (zoals opdrachtgever, locatie, project)
Stamgegevens van de werkbon wijzigen (zoals opdrachtgever, locatie, project)
Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leg ik je uit hoe je de stamgegevens van een reeds toegevoegde werkbon kunt veranderen. Als je een werkbon reeds hebt toegevoegd, zie je op de werkbon geen velden waarmee je deze kunt veranderen. Er is wel een trucje waarmee je dit alsnog kunt doen:

Open de werkbon die je wil wijzigen en klik op het volgende icoontje:

Met dit knopje open je het menu waarmee je de basisgegevens van de werkbon kunt wijzigen:

Hier kun je vervolgens de stamgegevens weghalen (door de velden leeg te maken) en een nieuwe kiezen of toevoegen.