Veelgestelde vragen
Hoe kan ik mijn gegevens exporteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit het pakket is het mogelijk om je werkbonnen te exporteren. Als je dit doet krijg je een excel bestand met daarin de gegevens van de werkbonnen, met klant en adresgegevens.

Welke gegevens kan ik allemaal exporteren?

Op dit moment bieden we alleen de mogelijkheid aan om je werkbonnen te exporteren. Daarbij krijg je een excel bestand met daarin de gegevens van de werkbonnen met klant- en adresgegevens.

Wil je offertes of facturen exporteren? Dit is helaas niet mogelijk. Van de offertes en facturen zul je handmatig per stuk de pdf's moeten downloaden.

Wil je de klanten lijst exporteren? Dit is helaas niet mogelijk. Wat je wel zou kunnen doen is naar de klanten lijst gaan en per pagina de lijst met waardes uit de tabel selecteren en zelf kopiëren en plakken in een excel bestand.

Hoe werkt het exporteren van werkbonnen?

1. Ga naar het menu Uitvoering en dan naar Werkbonnen

2. Vink de werkbonnen aan die je wil exporteren. Door op het bovenste vinkje te klikken, kun je alle werkbonnen selecteren

3. Klik op de Exporteer knop

4. Kies vervolgens voor Excel en klik op Exporteren

5. Het exporteren kan naar gelang van de hoeveelheid data enige tijd duren. Houd daarom jouw scherm open en ververs deze niet totdat de export klaar is.