Vanuit het pakket kun je op verschillende manieren exports maken van werkbonnen:

• Werkbon-data naar een CSV-bestand;

• Werkbon-data naar een XLS-bestand (Excel);

• Werkbonnen exporteren naar één PDF-bestand (handig met printen!);

• Geplande materialen van je werkbonnen exporteren.

Het exporteren werkt als volgt:

1. Klik op het menu Activiteiten;

2. Ga naar Werkbonnen;

3. Maak een filter van de data die je wil exporteren, selecteer bijvoorbeeld een van- en tot datum, of een medewerker;

4. Vink vervolgens de werkbonnen aan die je mee wil nemen in je export;

5. Je ziet dat als je de vinkjes aanvinkt, er bovenaan het scherm knoppen verschijnen waarmee je in één keer voor meerdere werkbonnen bepaalde handelingen kunt doen, waaronder het maken van de export. Klik op Exporteer;

6. Kies in het venster wat volgt hoe je de werkbonnen wil exporteren.

Als je het bovenste vinkje aanvinkt (blauwe vinkje helemaal rechtsboven) kun je in een keer de getoonde lijst exporteren. Belangrijk om aan te geven is dat alleen de getoonde regels worden geëxporteerd. Als je meerdere pagina's hebt moet je dus per pagina een export maken. Dit is op dit moment zo omdat anders de servers teveel belast worden met het maken van de export.