Met deze optie kun je instellen dat de toekomstige planning niet in de app kan worden ingezien door de buitendienst medewerkers. Dit kan in sommige gevallen discussies voorkomen.

Je stelt het als volgt in:

1. Open het kantoorprogramma van Crafter

2. Ga in de instellingen naar functies

3. Selecteer in het veld 'werkbonnen in de agenda tonen', hoe ver je wil dat je mensen in de app kunnen kijken.

Je hebt hier de volgende opties:

• 1 dag

• 1 week

• 2 weken

• Altijd

Als je er voor kiest dat ze alleen bonnen tot 1 dag vooruit kunnen zien, dan kunnen je medewerkers dus alleen de planning vanaf nu tot 24 uur vooruit zien.

Wil je niet gebruik maken van deze functie? Geen probleem. De instelling staat standaard op altijd.