Instellingen
App instellingen voor de buitendienst
Geregistreerde uren in de app automatisch afronden

Met deze instelling stel je in dat geregistreerde uren via de app automatisch naar boven worden afgerond

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard registreert Crafter de tijd per minuut (eigenlijk per seconde maar dit wordt niet getoond). Factureer je altijd per kwartier of per uur, dan kun je de uren automatisch laten afronden.

Dit stel je als volgt in:

1. Open het kantoorprogramma van Crafter

2. Ga in de instellingen naar het menu functies

3. Selecteer in het veld 'werktijd in de app naar boven afronden' hoe je de tijd wil laten afronden

Je hebt hier de volgende opties:

• Niet afronden

• Afronden per minuut

• 5 minuten

• 15 minuten

• 30 minuten

• Per uur

Voorbeeld: als je kiest voor afronden op het half uur, en je registreert via de tijd teller één minuut werktijd, dan wordt de tijdregel in het uren menu automatisch op een half uur gezet. Ook bij het handmatig toevoegen van tijd wordt dit dan afgerond naar het half uur.