In de app kun je gemakkelijk je meerwerk registreren en inzien wat het aangenomen- en meerwerk is. Handig als je met vooraf aangenomen projecten werkt.

Hoe werkt het?

Open een werkbon via de app en voeg een materiaal toe. Bij het toevoegen kun je nu selecteren of het meerwerk is:

Dit werkt ook zo bij uurregels:

Inzien wat aangenomen- of meerwerk is

Ook kun je via de app inzien wat aangenomen- of meerwerk is. Rechtsboven het uren- en materialen menu bevindt zich een nieuw icoon (naast de toevoegknop). Als je hier op drukt verschijnt het volgende veld waarin je de weergave kunt veranderen:

Tonen op datum afgevinkt
Standaard staat de weergave op datum afgevinkt. Dit betekent dat de materialen worden gegroepeerd getoond op de datum dat ze zijn ingevoerd. In het uren menu worden de tijdregels gegroepeerd op datum wanneer er gewerkt is.

Tonen op aangenomen- of meerwerk
Als je kiest voor Aangenomen-/meerwerk, zul je zien dat de indeling van het scherm als volgt verandert:

In het uren menu ziet dat er als volgt uit:

Deze functie is niet voor mij van toepassing, kan deze uit?

Nee dit kan niet worden uitgezet. Het geregistreerde meerwerk wordt alleen getoond als je gebruik maakt van de project management module in het kantoorprogramma. Als je alleen werkt met losse werkbonnen, dan zul je nergens de meerwerk registratie terug vinden. Ook niet als de medewerker een artikel per ongeluk op meerwerk heeft gezet.