Digitale werkbonnen
Handleiding werkbon app
Scan je artikelen met de barcode scanner

Registreer je gebruikte materialen gemakkelijk met de barcode scanner

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe werkt het?

1. Open een werkbon op je app

2. Ga naar het materialen menu

3. Druk op het + knopje om een materiaal toe te voegen aan de bon

Nu verschijnt het volgende zoekvenster:

Druk nu op het foto knopje. De barcode scanner verschijnt:

Scan nu een barcode. Je zult zien dat de scanner supersnel het artikel herkent. Zodra dit gebeurt verschijnt het venster waarin je kunt aangeven hoeveel items je gebruikt hebt:

Druk op gereed en je artikel is toegevoegd aan de lijst!

Scannen van een nog niet bestaand artikel

Als je een barcode van een nog niet in het systeem bekend artikel scant, zullen de volgende velden verschijnen waarmee je het artikel alsnog kunt toevoegen aan de artikellijst. Op deze manier kun je vanuit het veld de lijst verder uitbreiden: