Vidyard Recording

Inloggen in het Crafter dashboard doe je eenvoudig met de volgende stappen:

1. Open je browser (Crafter werkt heel goed samen met Chrome, installeer deze browser voor optimaal resultaat)

2. Ga naar https://web.crafterwerkbon.nl

3. Vul je e-mailadres in als gebruikersnaam

4. Vul je wachtwoord in (dit heb je ontvangen van jouw Crafter admin, of via een mail van Crafter, vergeet dus niet om je spam te checken)

5. Klik op LOGIN

6. Daar ga je!

Succes met de digitalisering van jouw buitendienst.

đź’ˇWachtwoord vergeten? Klik dan op de knop. Je ontvangt van ons een mailtje met een nieuw wachtwoord.