Instellingen
Algemeen
Gebruikers verwijderen en inactief maken

Als medewerkers (tijdelijk) niet meer bij je werken, kun je hun account inactief maken. De vrijgekomen licentie kun je dan hergebruiken!

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als medewerkers (tijdelijk) niet meer bij je werken, kun je hun account inactief maken. Ze kunnen dan niet meer inloggen op het systeem, en de vrijgekomen licentie kun je dan hergebruiken bij een nieuwe medewerker.

Ga naar het menu gebruikersaccounts in de instellingen en zoek de gebruiker op die je wil verwijderen. Open het account en vink het vakje 'actief' uit. Klik op opslaan.

De gebruiker is nu inactief en kan niet meer inloggen in het systeem. Als de gebruiker een buitendienst medewerker was, zal deze medewerker nog tot vandaag in de planning zichtbaar zijn en kun je voor in de toekomst geen afspraken meer bij hem inplannen.