Type projecten toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werk je met projecten, dan kun je deze onderverdelen in verschillende types. Hierdoor kun je de toegevoegde projecten filteren en segmenteren per type.

Waar type diensten voor losse opdrachten werken, kun je met type projecten de grotere projecten indelen. Een voorbeeld van type projecten:

• Aanleg

• Onderhoud

• Verbouwing

• Nieuwbouw

• Etc.

Type projecten instellen

Om een type project in te stellen, ga je binnen de instellingen naar het menu stamgegevens en open je de tabblad projecten. Klik op toevoegen.

Geef het type project een naam. Het code veld wordt in sommige koppelingen gebruikt om het project type te koppelen aan de externe boekhouding.