Een contract stopzetten of heractiveren

In dit artikel lees je hoe je een contract kunt stopzetten of heractiveren.

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Contract stopzetten

Open het contract wat je wil stopzetten. Om het contract direct te laten stoppen, klik je op Stopzetten knop. Wat je ook kunt doen is een einddatum ingeven. Het contract zal dan automatisch op deze einddatum stoppen.

Als er al reeds voor in de toekomst werkbonnen waren klaargezet die nu later dan de einddatum vallen, zullen deze automatisch worden weggehaald.

Een contract heractiveren

Gestopte contracten kun je overzichtelijk terugvinden. Ga naar de contracten lijst en klik op de donkergrijze filterknop. Kies bij snelle filters voor gestopte contracten. Er wordt nu een lijst met gestopte contracten getoond.

Om een gestopt contract te heractiveren open je het gestopte contract en klik je op de heractiveren knop. Het contract is nu weer actief en er zullen automatisch weer werkzaamheden of facturen worden klaargezet!