Digitale werkbonnen
Haal meer voordeel uit digitale werkbonnen
Stel verplichte velden in die niet vergeten mogen worden

Bespaar extra administratietijd door nog beter ingevulde werkbonnen

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Crafter kun je verplichte werkbon velden aangeven. Met deze verplichtingen zorg je ervoor dat de digitale werkbon nog beter wordt ingevuld. De medewerker krijgt namelijk een melding te zien wanneer hij het veld is vergeten in te vullen. Hij kan de werkbon dan niet afronden totdat het alsnog is ingevuld.

Hoe stel je verplichte velden in?

1. Open de Instellingen

2. Ga naar het menu Bedrijfsgegevens

3. Open het App instellingen tabblad

Je ziet nu de volgende instellingen. Vink hier de opties aan die je wil dat verplicht moeten worden ingevuld.

Melding bij vergeten van een verplicht veld

Als een buitendienst medewerker via de app een verplicht veld vergeet in te vullen, kan hij de werkbon niet afronden. Als hij namelijk op de afronden knop druk, krijgt hij eerst de melding te zien waarmee hij herinnerd wordt om het veld in te vullen.

Zodra het veld alsnog is ingevuld, kan de werkbon alsnog worden afgerond.