Instellingen
E-mail instellingen
E-mail verzenden vanuit je eigen domeinnaam

Lees hier hoe je je eigen domeinnaam als verzend email adres kunt instellen. Zodat je emails vanuit je eigen domeinnaam stuurt.

Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Crafter is het mogelijk om de e-mails die je vanuit het pakket verzend, kunt laten versturen vanuit je eigen e-mail domein. Bijvoorbeeld service@jouwdomein.nl. Als je dit instelt, worden de mails dus vanuit je eigen bedrijfsdomein verstuurd en niet via ons standaard verzend e-mail adres (no-reply@mg.crafterwerkbon.nl). Dat is natuurlijk veel professioneler en herkenbaarder voor jouw klanten.

Hoe stel je dit in?

Ga naar Instellingen > Bedrijfsgegevens > E-mail tabblad. Vul in het veld je eigen e-mail domein in. Wat je hier moet invullen is alleen het domeinnaam, dus zonder apenstaartje, zoals in het voorbeeld hieronder. Dus als je e-mail adres service@jouwdomeinnaam.nl is vul je alleen 'jouwdomeinnaam.nl' in.

Zodra je op opslaan klikt, worden er 3 waardes getoond zoals in het onderstaande plaatje.

Deel de op het scherm getoonde waardes met jouw ICT beheerder, die dit kan instellen in de DNS-instellingen van jullie domein. Als dit gedaan is, klik dan op de knop 'Verify DNS-settings' om de inrichting goed te keuren.

Vanaf nu wordt de e-mail die je verstuurd via het pakket vanuit jullie eigen domein verstuurd!